то от заглавието се подразбира за кво иде реч.ама аз да си попитам.като врътна копчето от машинката се чува щрак щрак,но не задвижва чистачката.че да питам тва оправя ли се или се сменя и колко пари е.мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
чистачка отзад не работи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеСвали си кората на 5тата врата и отдолу ти е моторчето, разгледай дали всичко си е вързано като хората и т.н. ново моторче не знам колко струва, но смяната му е много лесна; сам може да си я направиш без проблем
Comment
-
Първоначално публикувано от duk Покажи съобщениевероятно ти влиза вода имизерия около вала на рамото.горе има едно уплатнение което се преебава.Моята така блокираше смених о пръстена смазах раздвижих и вече година нямам проблем
абе ще си взема нова ,женами ще ме изгони заради тая кола
Comment
-
Колега проблема е във вала и най-вече уплътнението му. Когато разглобих моята система бедна ти е фантазията колко боклук изпадна от там. Вече 3 година не е спирала (чистачката) след почистването. Успех !!!Alfa Romeo 145 1.6 8V Boxer
Alfa Romeo 147 2.0TS 16v V2I DISTINCTIVE
Comment
-
Първоначално публикувано от milenataa Покажи съобщениеКолега проблема е във вала и най-вече уплътнението му. Когато разглобих моята система бедна ти е фантазията колко боклук изпадна от там. Вече 3 година не е спирала (чистачката) след почистването. Успех !!!
Comment
-
[QUOTE=soldier_vl;307287]Кво стана?
П.П. разбрах, видях другата тема[/QUOTто ми писна вече ,че и никоъ не ще да я купи.всеки като чуе алфа и ми затварят телефона.наливам във безданна яма само за последните два мвсеца съм дал 1300лв.баси колата
Comment
-
Comment
Comment